Vilken dag

Seminariet gick bra idag. Jag pratar mycket. Säger dock inte vettigt, maxxat från boken som dom andra. Nej jag babblar på utifrån mig själv vilket kanske inte är så bra. Bör väl inte bli underkänd bara för att jag gillar att prata om mig själv?

Fick tillbaka feedback på skolbloggen. Fröken Holmström fick VG och det nästan tre sidor långa omdömet avslutades med: "Bra och personligt bloggat (som vanligt säger jag som då och då kikar förbi din reguljära blogg) 7,5 /Ö"

TACK! Jag blev glad.

När jag hade halkat hem skulle jag ta tag i den där Internetgalaxen igen. 100 sidor till sista seminariet. Jag läste tio och sen somnade jag med boken i ansiktet. Nisse...Det du skojade om häromdagen är sant. Jag sov i över en timme. Sen gick jag till MAXI för att handla. Helt plötsligt märkte jag hur någon gick bredvid mig lite obehagligt nära. Jag tittade förskräckt upp och där stod Sanna och skrattade åt min både döv- och blindhet. Vi "tjattade" lite IRL innan jag fortsatte min handling. Och där i köttdisken fann jag den! Julskinkan! Ja ni hörde rätt. Jag köpte en julskinka! Min första någonsin. Vuxenpoäng om något!

Dock en färdigkokt sådan, men griljeras måste den så det ska jag och Herr Qvist ta tag i imorgon. Måste bara köpa ströbröd för det glömde jag. Stack sen iväg på ett pass aerobic. Kul när man går samma pass en andra gång och hänger med på allt. Blev mycket svettigare än förra gången. Me like! Väl hemma igen skuttade jag in i duschen och lagade sen tre-rätters! En tisdag. Det ni. Mer vuxenpoäng?

Förrätt: Räkor på spett med sweetchilli-ingefära-dip (mamma bjöd på sist jag var hemma!)
Varmrätt: Stekt laxfilé a'la Gordon Ramsay med potatis och romsås
Efterrätt: Häagen Dazs Belgisk choklad

Behöver jag tala om att vi blev mätta? Nu är det Top Gear med Cameron Diaz som gäst. Hon är så vacker. Natti natt.
Allmänt | | En kommentar |
Upp