Frestelse

Nej nu när jag åter fått smak på bloggen kan jag inte hålla mig borta. Detta kan möjligen bero på att jag befunnit mig i Veddige i snart två dygn. Det finns nämligen inte speciellt mycket att göra i en liten håla utanför en mindre stad på bästkusten. Vädret ute är grått och det är någon minusgrad men vinden är stilla. Träden rör sig inte en millimeter.

Jag sitter i köket och min lillasyster Emma tittar vad jag skriver över min axel. Hon är mer nyfiken än den lilla apan Nicke som man läste om som barn. På tal om Emma...Jag har idag färgat hennes hår för första gången. Kastanjebrunt skulle det bli men hennes hår verkade inte suga åt sig några större mängder färg utan det blev bara något mörkare och lite lite rödare än förut. Tror dock att det kan vara bra när det är första gången.

När mamma kommer hem ska hon färga till mitt hår lite. Utväxten är inte vacker och så här sista dagen på året vill man ju vara snygg. Jag ska lägga ner extra tid på hår och smink. Mina naglar ska både filas och målas i någon tuff färg. Ska kolla in Emmas förråd med nagellack strax. Hennes naglar ska målas svarta och jag ska sminka henne till en riktig partyprinsessa. Emma vill se ut som dom där i Tokyo Hotel, emobandet som pryder halva hennes vägg. Hellre en emosyster än en raggarfjortis. Det är inte min mening att låta hård och dömande. Utan jag hoppas att ni människor kan läsa mellan raderna och ta allt jag säger med en nypa salt som det så fint heter.
Allmänt | | Kommentera |
Upp