RRRRIIIIIIINNNNGGG!

När jag var på Willys och handlade efter jobbet ringde telefonen med ett nummer som jag inte kände igen. En manlig röst som glatt utbrast "Tjeeeeena Sofia kul att höra din röst! Jag är utanför nu, ska du inte släppa in mig?!"
 
Jag trodde att jag skulle dö. Va vem var det här?! Letade febrilt i huvudet bland alla vänner och bekanta. Nej rösten kändes inte alls känd för mig. Vem fasen är människan som tydligen står utanför min lägenhet. Hann tänka att det var tur att jag var inne på Willys och inte hemma ifall rösten var ett riktigt psykfall. "Vem är det här?!" 
 
"Daniel, det här är ju Daniel!"
"Ahaaaaa" svarade jag men kopplade fortfarande inte. "Vem Daniel?!"
"Vadå hur många Daniel känner du?!"
"Eeeeeh typ fem"
"Fem? Va?! Hahahaha räkna upp dom!"
 
Jag fick ännu mer panik, men mitt i all panik kom jag på vem den mystiska psykopaten i telefonen var. "DANIEL HEEEEJ!!!!! DANNE! ÄR DET DU?! HAHAHA Men du står inte utanför min lägenhet va?!?!"
 
Nej det gjorde han inte. Det var alltså Danne som i Danne som jag pluggade med i Kalmar och som bor i Stockholm. Danne som jag pratar med i telefon och träffar lite då och då. Danne som i en person som är bra på dialekter och gillar att driva med folk. Jag borde ha fattat direkt. Han fick sig ett gott skratt och jag fick många konstiga blickar från folk på Willys som var mitt uppe i handlingen efter jobbet. Ringde upp Danne när jag kom hem och hade ätit middag. 1,5 timmar senare hade vi pratat klart och jag hoppas att det inte dröjer länge tills han ringer mig igen. Så länge han inte skräms så där. 
Allmänt | | En kommentar |
Upp