Segast i världen på att uppdatera?!

Ja det är nog jag det. Förlåt men det har varit för fint väder för att sitta vid datorn och övrig tid har jag tillbringat i Kalmar eller på jobbet.

Hur var Kalmar då?
Vi kom fram efter 23 nångång och plockade då upp Kalle och Matilda. Sen mötte vi upp Johanna och Nina på stan. Drack ltie öl och sen vidare till donken. Jag hade hungriga kusiner. Dom gamla och trötta (Matilda, Kalle och Johanna) traskade hemåt men dom unga pigga och fräsha (såklart jag, Jonatan och Nina) mötte upp Malin och några till över en öl och en Hot shot. Sen drog vi vidare till Malins lägenhet i Funkabo. Hon hade världens sötaste hund, Gabbe =P Drack lite mer öl där men framåt fyra började även vi bli trötta så vi tog en taxi hem till Nina där vi somnade som tre stockar.

Lördagen började med en frukost på Skafferiet och lite shopping i värmen. Vi handlade presenter till Sofia och jag handlade lite grejor till min lägenhet. Vid tre stack vi ut till Fågelsudd för årlig släktfest. Det var god mat, lite snapsvisor och Kubbturnering där farfars brudar (Hefner and the bunnies om man så föredrar) tog hem segern obesegrade! HEJA MIG NINA OCH FARFAR!

Söndagen innebar bad i Östersjön och bilfärd mot Varberg och Sofias trevliga 20årsfest. Hade gärna stannat i Kalmar en dag till men men livet är seriöst med jobb ibland.

Sen dess har jag jobbat och gått på Måndagsklubben. Igår var jag mamma och emma på Ge-Kås och handlade rejält till min flytt. 4000 fattigare men nu är jag redo! Behöver ett par grejor till men det får bli IKEA i Kalmar för det.  Jag samlade MASSA nya vuxenpoäng.

Idag har jag jobbat med miljoner kartonger och en bitter Kristoffer. Efter jobbet stack jag till Jonatan. Vi åkte till hajen och köpte kyckling, frallor, mineralvatten och muffins och körde ut till femte vik på Getterön. Värsta myset.
Och nu är klockan över midnatt så GRATTIS till min finaste Jonatan. 21 år. Inte illa pinkat.
Natti Natt.










Födelsedagsbarnet
Allmänt | | En kommentar |
Upp