Gratulerar ers majestät!

Ja idag är det valborgsmässoafton och inte mindre än kungens födelsedag. Grattis grattis, hoppas att Silvia gav dig en ordentlig frukost på sängen i morse.

Lägesrapport gällande hälsan
Igår fick jag besöka fabror doktorn (Tack Ulla för att du körde och följde med mig!). Jag hade hög feber i förrgår och låg nerbäddad i soffan större delen av dagen. Sen igår när jag kom hem från bibblan exploderade det helt plötsligt massa röda små utslag över hela kroppen. Jag blev livrädd och ringde mamma som befarade scharlakansfeber (är jag ett förvuxet barn?) som är mycket smittsamt och i av samma skit som halsfluss. På mamsens insisterande ringde jag därför sjukvårdsupplysningen som tyckte att det var bäst att jag kom in på en kik på jouren. Fick tid 18.15 och anlände en kvart för tidigt. Jag och Ulla fick sätta oss i ett behandlingsrum och vänta på doktorn. Prick kvart över sex kom han och ställde några frågor, kikade på mina utslag och konstaterade att det var utslag som berodde på virus. Jag frågade vad man gör åt det, och fick "INGENTING" till svar. Ok. Skit, jag som hoppades på mirakeltabletter. Vi gick ut ur rummet och jag fick betala 250 kr för sisådär 30 sekunders undersökning. Väl spenderade pengar! Men som herr Qvist sa; Nu behöver jag inte oroa mig.

Idag är jag fortfarande sleten och utslagen är kvar. Dock blekare. Det är fest. Jag vill men borde inte. Gör därför en kompromiss. Pluggar nu och möter upp klassen ute i solen om en timme eller snarare två för ett par öl och mys. Sen när dom går till Vallen och skakar stjärt flyger jag hem på Rostiga räsern. Lagom moget och ok...eller?


Glad Valborg eller vad man nu säger! Puss.
Allmänt | | Kommentera |
Upp