Vi ses imorgon

Det ar som att jag gar runt i en drom. Ar inte helt narvarande och kan inte minnas saker som hant for nan minut sen. Forstar inte riktigt. Det har ar konstigt. Tank att jag flyttar hem imorgon. Ett halvar. Oj. Sista dagen idag med Mia och Tova. Oj. Har nu kort Mia till skolan for sista gangen. Regnet oser ner idag ocksa. Forbannade skit! Vet inte vad vi ska hitta pa. Hade velat aka och gora nat skojigt, men ar lite knas da Mia ar i skolan och isafall maste vi stressa som satan for att ta oss nanstans och jag vill ju mest bara krama mina tjejer. Ska nog ha skattjakt istallet. Vi far se.

By the way...Nar jag korde till skolan kom Absolute christmas igang pa den inte fullt sa nyligen uppdaterade cdvaxlaren och bade Mia och Tova tjot av lycka sa jag kunde inte med att byta skiva och ja dar satt vi sista dagen i april och lyssnade pa julsanger.
Ar det inte alldeles underbart?

Vad hander nu sista dygnet i London?

Nar jag kommer hem till Kentish town vid sextiden ska jag ta en snabb dusch, hoppa i min bla klanning, sparka pa mig skorna, kludda pa lite smink och platta mitt rufs. Buss nr 134 ska ta mig och herr Qvist till Tottenham court road dar vara pigga ben ska traska till leicester square for en middag. Nar vi sen ar matta och belatna ska vi traska upp till all in bar (tror jag den heter) dar det ar fest. Bye bye gott folk.

Torsdagen kommer innefatta packning och stadning da detta inte hanns med igar som planerat. Det ar ju roligare att ga pa soap box och hanga med Justin. Maste aven forbi boots och handla lite smink. Jag gar pa dom sista smulorna nu. Vid tva ska jag sticka till Liverpool street (ute i galet god tid!) och sen vidare till Stansted. Klockan 18.00 engelsk tid lyfter planet mot Save, Goteborg, Sverige. En timme och 55 min senare klockan 20.55 svensk tid landar det ynkliga Ryanair planet och ur det stiger en engelskt smafet och blek brud med tva fulla vaskor.

Vi ses!
Allmänt | | Kommentera |
Upp