Några bra dagar i Norge

I onsdags förra veckan åkte jag bilen upp till Norge med Jonas, Tim och Lemi. Dags för årets upplaga av Elbit! Efter en del kaos med rum på hotellet. Det hade blivit nåt fel och jag var bokad första natten på hotellet på Gardemoen, 30 minuter bort från Thon Arena där vi skulle bo. Hoppsan. Det löste sig till sist. Mina graviditetshormoner visade sig med besked och jag fick krokodiltårar längs kinderna när allt strulade. Yes! Inte alls pinsamt. Vid midnatt hade dom ordnat ett rum till mig. Tim erbjöd mig hans säng och att han skulle ta fåtöljen i deras rum när allt körde ihop sig. Världens snällaste, men han slapp och fick behålla sin säng. Jag fick en egen säng under hela Elbit och det var som alltid väldigt späckat och påfrestande schema, men oj så skoj!



Första kvällen hann vi med en sväng i mässhallen och besökte Samsungs monter där vi träffade ett bekant ansikte, Petter! Vi fick testa dessa nördiga brillor som gav oss en flygtur i 3D över Manhattan i New York. Ser inte alls efterblivet ut. Nej nej.


HP visade skillnade på originalbläck och piratbläck


Tim fick vara med och expermentera. 


Hos Brother klädde vi upp oss och blev snyggast på #Elbit2014


Googles classroom var galnast och jag vet inte. Bara galet. Ren och skär galenskap.

Hos Samsung körde Petter på a'la Gudfadern, jag knäppte en bild och laddade upp på Instagram och vips tjohej vann jag en tävling under taggen #Elbit2014 och en Go Pro Hero3+ Black edition fick följa med mig hem!!! Tack =) =) =) Hampus föreslog att vi ska ha med den nya kameran på förlossningen, men nej jag tror inte det. URK!
 

2015 års modeller visades upp hos Toshiba


Jägerpojkar. Dom fick min och några andras. Mest åpen var Limpan!


Casinotema på kvällens middag och jag spelade Black Jack resten av kvällen.


GODNATT!


Efter Elbit stannade jag kvar i Norge och hälsade på mina norska favoriter, Bullen och Jimmy! Sötast var Jimmy som fixade en värmekudde och bäddade ner i min säng första natten.


Jag och Cosmos spanade efter Hampus på lördagmorgonen.


Oslofjorden från Operahusets tak

Jimmy och Hampus.


Bullen och jag på Operahusets tak. Jäklar vad tjock jag börjar bli!




Lördagkväll. Vi hängde i soffan under tiden killarna lagade mat.


En milkshake.


Glass med en liten pannkaka.

Tusen tack Norge! Hoppas att vi ses snart igen. Puss puss!
Allmänt, Bildbomber | elbit, elbit2014, elgiganten, norge | | Kommentera |
Upp