Jag vill bara öppna munnen och skrika rakt ut

Det bubblar lite inom mig över allt som är på gång. Kan inte avslöja vad riktigt än, men så fort allt är påskrivet och klart lovar jag! Stora förändringar och bra förändringar. Även om det finns lite vemod också. Som alltid vid förändringar. Mycket på gång. Nu sitter jag och jobbar lite med bröllopsbilder som jag så gärna vill få färdiga och överlämna. Hampus kom hem lite tidigare idag så han kunde ta hand om vår skogstokiga lilla ligist. Det är svårt att sitta framför datorn när man är ensam hemma med Ines.

Hon har börjat krypa och är numera överallt och ingenstans. Det roligaste är att dra i sladdar och se vad som händer om man lyckas få tag i tvätten som hänger på tvättställningen i vardagsrummet. Jag har även insett att jag måste bli bättre på att dammsuga. Innan hade Ines ett lager grått damm på magen när jag lyfte upp henne. Fräscht. Tur att vi inte har några husdjur. Då hade det varit ännu värre!

Idag har vi för övrigt hunnit med att hänga med några andra mammor och kompisar hos Sofie och Saga. Fick både jordgubbspaj och tacopaj plus flera koppar kaffe. Mycket trevligt. Ines somnade så fort vi kom ut i höstsolen så jag fick gå en promenad Veddige runt innan jag handlade lite på Hemköp och traskade hemåt. Kan det inte vara blå himmel och strålande sol varje dag? Hela livet blir lite enklare och roligare på nåt vis. Jag glömde hur som helst ta en enda bild. Typiskt.
 
Allmänt | | Kommentera |
Upp