Första advent

Vilken släkthelg det har varit! Känns inte som om det är helt ovanligt med såna helger längre. När jag skrev ett SMS nu och skulle skriva ordet själv skrev mobilen istället släkt. Hoppsan sa.

Men La Familia har varit på besök sen i torsdags och de åkte för bara en halvtimme sen. Fredagen bestod av kroppkakekurs hos Farmor och Farfar. Jag och Johanna malde, kramade och formade. Pappa var sekreterare vid datorn och hela 25 st underbart vackra och goda kroppkakor. När receptet är sammanställt och testat utan hjälp av farmor ska jag skicka det till ALLA i släkten. Jag lovar. På kvällen hade vi idolmys på Odengatan med mat och godis i mängder.

Igår visade pappa sin händiga sida då han fixade till lampan i mitt rum, hängde upp några krokar, satte Big Ben på kylen, skruvade fast sänglampan och hjälpte Bitte med punktering på IKEAs parkering. Mamma fyllde mitt kylskåp och hängde upp julgardiner, adventsljusstake, julstjärna och kulor. Dessutom tog hon hand om disken och trädde trådar genom 48 st julkulor. Underbara föräldrar!!! Emma var mysig och kramades i min säng. På kvällen blev det ännu mer mat och godis på Odengatan och Leife tömde sitt barskåp.

Hela dagen idag har vi spenderat i Fågelsudd där pappa och Leife har fält träd med motorsåg. Två små pojkar på krigsstigenn och dem blev observerade av den galne grannen Jonas i röd toppluva. Tufft.

Nu ska jag fixa med mina tomtar och sen ska Johanna klippas av Nathalie.
Tjipp tjopp
Allmänt | | 2 kommentarer |
Upp