Smaklökarna dansade

Igår gjorde vi den godaste och enklaste kantarellpastan när man är hungrig och har ett gäng kantareller i en påse. H tyckte att jag var fjantig för att jag tog en bild innan vi började äta. Men jag ville ju dela med mig av det här lilla mästerverket! 

Ett paket bacon, gullök, kantareller, matlagningsgrädde, parmesanost, salt, peppar, bandspagetti.

Knaperstek bacon och lägg på en assiett med hushållspapper så fettet rinner av. Fräs hackad lök och kantareller. Klipp ner bacon i lagom stora bitar. Tillsätt 2,5dl matlagningsgrädde. Salta och peppra. Rätt mycket peppar är gott. Häll ner riven parmesanost efter smak. Låt koka under tiden som pastan kokar. Servera med nån god sallad. Vi körde på strimlad bladspenat och ekologiska kvisttomater. Gott att blanda ihop med pastan på tallriken. Tomaten smakade himmelskt! 
Allmänt | |
Upp